Як закарпатський ведучий зумів опанувати себе заради цікавого творчого експерименту (ФОТО, ВІДЕО)

5 Квітня 2019 07:00

Владислав Толстов відверто розповів про те, як йому вдалося піти наперекір собі під час фотосесії у Ірини Грін.

 

Один з ведучих відомої у краї програми «Ранок на Тисі» Владислав Толстов цьогоріч розпочав боротьбу за внутрішні зміни за допомогою фотосету. У цьому хлопець довірився Ірині Грін, адже саме з нею Влад уже співпрацював, тому довго не міркував над тим, з яким фотографом продовжить так званий «внутрішніій бій».

Однак, через декретну відпустку Ірини Грін, таку бажану та важливу для Владислава Толстова фотосесію довелося перенести на півроку. Але , коли цей відповідальний день настав – хлопець намагався максимально розкуто позувати і отримувати задоволення від того, що може бути самим собою попри все.

Владислав зізнається, що під час зйомки таки зумів опанувати себе, адже задля вдалих кадрів хлопець зважився позувати топлес. Впевненості йому додав професійний підхід Ірини Грін, в основі якого – непохитне переконання про те, що моделлю може стати кожен, головне змогти повірити в це! А ще Влад розповів, що найважче і найцікавіше водночас було фотографуватися на третьому поверсі, оскільки він з малечку боїться висоти. Але, на щастя, все вдалося! Що ж цього вийшло дивіться самі.

Відео – тут

І завжди пам’ятайте, що перемогти внутрішній бій з самим собою – цілком реально, коли є бажання, а також – люди, котрі допоможуть повірити в себе!

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»


Фото – Ірина Грін