Під час київського концерту Віталій Козловський зізнавався в любові і пригощав прихильниць Пінаколадою (ФОТО)

22 Листопада 2018 07:00

У столичному концерт-холі Bel etage відбувся сольний концерт Віталія Козловського. Артист показав яскраве шоу, виконав улюблені хіти публіки і представив кілька прем’єр.

Свій виступ Віталій почав з хіта “Моє море”, з’явившись на сцені в білому стильному образі від бренду ORTTU. Слова пісні тут же підхопив весь зал. Серед динамічних пісень, які супроводжувалися постановками шоу-балету та під які танцювали всі глядачі в фан-зоні, були і проникливі ліричні композиції. Одна з них – “Ложь”, зворушлива історія про почуття люблячих людей.

Під час пісні “Отпускаю на” артист переодягнувся в стильний чорний плащ і закликав всіх присутніх відпускати на всі чотири сторони проблеми і тих людей, які не дозволяють відчути себе щасливими.

Під час однієї з композицій на величезному екрані з’являлися фото Віталія з прихильницями і супроводжувалися великим пожвавленням в залі! Це був сюрприз від артиста і своєрідне зізнання в любові тим, хто підтримує його. Адже багато хто залишається з ним з початку його творчого шляху.
У якусь мить із залу пролунав гучний крик: “Пинаколада !!” – хтось із глядачів, очевидно, дуже хотів почути одну з перших пісень Віталія Козловського. Співак вийшов з положення у властивій йому іронічній манері – пригостив дівчину келихом “Пінаколади”, зазначивши, що на його концертах Пінаколада тепер тільки на барі …. і виконав нову пісню, яку публіка зустріла оваціями. На концерті було дуже багато квітів і слів подяки від тих, хто піднімався до артиста на сцену. Дата концерту дуже символічна і, можна сказати, святкова. 15 років тому почалася музична кар’єра Віталія Козловського!

 

Фото – з офіційної спільноти співака у мережі “Фейсбук”