Закарпатка з особливими потребами взяла участь у Міжнародному пісенному конкурсі «Золотий птах» (ФОТО)

27 Квітня 2018 07:00

 Марина Лавришинець вже втретє боролася за перемогу у вокальному змаганні.

Пісенний  конкурс у Вінниці відбувається вже вчетверте. Цьогоріч участь у фестивалі взяли 19 конкурсантів з України, Молдови та Грузії. Головою журі традиційно стала Заслужена артистка України Ірина Швець, а дійство вже не вперше відбулося під патронатом Першої леді країни Марини Порошенко. Закарпаття цього року традиційно представила мешканка Тячівщини Марина Лавришинець, яка у рамках конкурсу виконала дві пісні – українською та албанською мовами.

Дівчина каже, що «Золотий птах» для неї – конкурс, який дає нові можливості для розвитку дітей та молоді з особливими потребами. Також закарпатка  щиро вдячна всім організаторам фестивалю за чудове свято, а своїй викладачці з вокалу, заслуженій артистці України  та солістці заслуженого академічного народного хору ,  Яні Садварій  Марина дякує за непохитну  віру і підтримку.

На Закарпаття Марина Лавришинець повернулася з дипломом лауреата конкурсу «Золотий птах», цінними призами та з купою позитивних вражень. Дівчина окрилена та натхненна, і вже готова знову крокувати до нових вокальних та життєвих перемог!

Вікторія Лисюк,  «Час Закарпаття»