Вчора в парку «Перемога» розпочався гастрономічний фест «Огинь і мнясо», який проводиться в місті вдруге. Концепція фестивалю – страви на вогні.
Вже традиційно на фесті представлені страви виготовлені на вогні:м’ясні та овочеві, закарпатське вино і крафтове пиво. Виробників крафтового пива на фесті сім, також працюють вісім будиночків, де продають смачні наїдки. Окрім того, на гостей чекає концертна програма, розважальна програма для дорослих і дітей, пісні, танці, конкурси, вікторини.
Вчора фестиваль розпочався з вело-пікніка і змагання вело-школи “Лідер”. Також проводився інтерактивний гастрономічний майстер-клас від шеф-кухаря. Вже завтра на фесті можна долучитися до 10-літнього ювілею клубу мукачівських байкерів, і стати свідками нового кулінарного рекорду – найбільша їстівна екібана – такий рекорд Закарпаття планують зареєструвати.
Фестиваль “Огинь і мнясо” триватиме у парку “Перемога” до 2 травня.
Програма на сьогодні:
11:00 – 15:00 – святкування 10-річчя мукачівського байкер-клубу “7 легіон”
15:00 – 17:00 – святкова програма, вікторини і конкурси, майстер-класи
15:00 – виготовлення гастрономічного рекорду – майвеликий їстівний букет
17:00 – 19:00 – естрадна вокальна програма
19:00 – 20:30 – святкова програма, вікторини і конкурси, майстер-класи
20:30 – 21:00 – виступ гурту “Анця”
21:00 – 21:45 – виступ гурту “Чаламада”
21:45 – фає-ршоу
Мукачівська міськрада