На Закарпатті готуватимуть угорські страви

30 Січня 2019 08:00

У середу, 30 січня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів «Тижня угорських страв на Закарпатті». Щорічну акцію, яка має численних прихильників в області, у лютому проводить Закарпатська угорська туристична рада.
Детальніше про цікаву ініціативу розкажуть:

– Шарлота Чізмар, заступник голови Закарпатської угорської туристичної ради, голова Берегівської районної спілки сільського туризму;

– Тібор Біров, власник готельно-ресторанних комплексів «Гелікон» і «Шеркерт».

Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.

У західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію на цілий тиждень, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.

***

Засідання відбудеться об 11.00 у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою:

м.Ужгород, пл.Жупанатська, 15/4

Запрошуються представники усіх ЗМІ.