«Відкриті долоні»: Ужгородські байкери подарували незабутні емоції містянам з особливими потребами (ФОТО)

11 Серпня 2019 05:25

Для декого з учасників заходу, той літній день став здійсненням мрій.

Жити сповна. Без обмежень та перешкод. Жити вільно і яскраво. Цього, мабуть, прагне кожен. Ужгородці з особливими потребами не виняток. Вони живуть, відчувають, мріють і діють. Кожен робить це так, як може, але завжди – щиро, наполегливо та віддано.

Цього літа мрії особливих ужгородців взялися здійснювати місцеві байкери.
Екстримали на «залізних конях» подарували всім присутнім незабутнє дійство, яке відбулося у Боздоському парку Ужгорода.

Протягом кількох годин байкери розповідали про свої подорожі на мотоциклах, про те, як ремонтують і вдосконалюють свій транспорт і про те, як всеохоплююче люблять свою справу. Учасники заходу також весело спілкувалися одне з одним та ласували різноманітними смаколиками.

Потім байкери катали друзів з особливими потребами на своїх «конях». Ця частина дійства і стала, мабуть, найемоційнішою. Важко пояснити, що відчуваєш, коли мчиш на зустріч вітру, а навколо чарівні пейзажі і невимовна свобода, котру дарує Помірна, але така бажана швидкість…

Дехто з учасників гучно радів такій подорожі, у декого по-справжньому перехопило подих від неймовірності вражень, а хтось навіть плакав від щастя! Цей день однозначно залишив незгасимий слід у серцях учасників і кожен повернувся додому з вірою, що зустрічі з друзями-байкерами стануть гарною щорічною традицією.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»