Страви пісні, смачні і дешеві
Ініціативні молоді жителі громади об’єдналися у куховарські команди і приготували різноманітні страви та напої. Страви були пісні, смачні та дешеві.
Едгард Петі з Ужгорода зварив 25 літрів угорської рибної юшки. Кореспонденту «Карпатського об’єктива» кулінар розповів, що страва приготована з трьох видів річкової риби: щуки, коропа, сома, додавши помідори, цибулю, паприку. Страва негостра, любителі пікантності додавали до своєї миски кільце гострого перцю. Порція юшки коштувала 50 грн.
Команда з працівників міської ради приготувала різноманітні страви. Поласувати кремзликами можна було за десятку. Чотири штуки за десятку! Бажаючим присмачнювали ще і сметаною. Шпонжик овочів-гриль із сиром продавали за 20 грн. а два бутерброди із оселедцем коштував скромну десятку.
Команда Вадима Касинця приготувала 50-літровий казан ухи та натушкувала квашеної капусти з грибами.
Серед напоїв був глінтвейн.
Корчма «Підкова» частувала голубцями з грибами (порція 20 грн.) і готувала палачінти на шпаргеті. Десерт присмачнювали полуницею та абрикосами. І все це за червонець.
Організатори повідомили, що за виручені кошти будуть придбані новорічно-різдвяні подарунки дітям-сиротам Перечинської ОТГ.
Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора