У Дубовому святкували випускники

12 Червня 2018 20:00
Нещодавно у Дубівській дитячій школі мистецтв відбувся традиційний щорічний випускний вечір. Батьки, друзі, вчителі аплодисментами зустрічали випускників, які вийшли на святкову сцену будинку культури .

Із закінченням школи мистецтв випускників тепло привітала директор школи М.П. Воронцова. Вона подякувала викладачам та учням за сумлінну працю протягом року. Свідоцтва про позашкільну освіту отримали 18 учні відділень музичного, хореографічного та образотворчого мистецтва. Під час заходу діяла виставка випускних робіт учнів відділення образотворчого мистецтва.

Для випускників музичного відділення – це ювілейний випуск, йому виповнюється 40 років. Учні були постійними учасниками концертів, конкурсів, фестивалів. Без них не відбувався жоден захід в селищі та районі. Свято було обрамлене цікавою концертною програмою, в якій прозвучали пісні та танці , якими вітали випускників молодші учні найкращими своїми номерами. Гості, серед яких були батьки та друзі випускників, щирими оплесками підтримували виступи юних артистів.
Теплі слова подяки викладачам та пісня «Дякуємо тобі, школо!» прозвучали у виконанні випускниці Яни Жидак.

Свято закінчилося, якими будуть життєві дороги сьогоднішніх випускників нам не відомо. Але ми знаємо напевно, що ті учні, які подолали непростий шлях і дійшли до кінця, збережуть у своїх серцях гармонію музики і любові до школи мистецтв і викладачів, які ввели їх у світ мистецтва.