З 8 по 11 лютого 2018 р.
Організатор: Закарпатська угорська туристична рада
Угорська кухня-це одна із багатьох родзинок Закарпаття, це такий скарб, який варто спільно оберігати і зберегти, тим самим обагачувати туристичний потенціал регіону.
Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.
В західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.
Під час Тиждня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції передбачені знижки до 25 відсотків. Найбільшими вони будуть, у “Жирний четвер”, який припадає на 8лютого – ціни знизяться вполовину.
Розіграш призів!
Також для всіх відвідувачів є можливість взяти участь у розіграші призів. Для участі чек отриманий в ресторані (з датою та назвою закладу) до 10березня 2018р. маєте доставити особисто або поштою на адресу: Закарпатська угорська туристична рада 90200 м.Берегово, вул.Крива, 6.
Новина цього року, що до акції долучилися цукерні, власники винних підвалів та сільських садиб, які пропонують свої послуги в рамках сільського туризму!
Пропонуємо долучитися до програми ресторанам, кав»ярням, цукерням, господарям сільських садиб, винних підвалів та іншим учасникам туристичного бізнесу!
За подіями тиждня угорських страв можете слідкувати на фейсбуці:Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács
Докладна інформація:
+380997192993; +380507453457