Найбільша їстівні екібана – такий рекорд Закарпаття сьогодні зафіксовано під час проведення гастрономічного фестивалю «Огинь і мнясо». Найбільшу їстівну екібану краю виготовила Оксана Шегеда, – повідомив керівник Мукачівського турінфоцентру Максим Адаменко.
Компетентне журі протягом двох днів визначало заклад, який приготував найсмачніші страви на вогні. Переможцем названо ресторан «Червона гора», представників якого нагородили та вручили подарунки.
Протягом дня для мукачівців та гостей міста була організована святкова програма, вікторини і конкурси, майстер-класи. Також сьогодні вже відзначали 10-річчя мукачівського байкер-клубу “7 легіон”.
Ввечері у фестивальному містечку виступали гурти «Анця» та «Чаламада».
Мукачівська міськрада