Торги поповнили бюджет майже на 400 тисяч

25 Липня 2019 06:12

За півроку

У першому півріччі 2019 року Головне управління Держгеокадастру у Закарпатській області організувало проведення земельних торгів з продажу прав оренди на 26 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. За результатами продажу до бюджетів відповідних місцевих рад Закарпаття надійшло 396,54 тис. гривень або на 22,5% більше стартової ціни.

Загальна площа переданих в оренду земельних ділянок склала 354,12 гектарів. Ці землі використовуватимуться для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та для ведення фермерського господарства.

Сьогодні, на веб-сайті Держгеокадастру України розміщено перелік 110 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 1972,8201 га, які знаходяться на території Закарпатської області та право на які буде виставлено на земельні торги.

Довідково

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площ та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».