Як в Ужгороді найкращих матусь обирали (ФОТО)

17 Квітня 2019 14:37

Традиційний благодійній конкурс «Супермама» відбувся минулого тижня.

 У суботу, 13 квітня, у Закарпатському театрі ляльок «Бавка» зібралися небайдужі до благодійності ужгородці. Конкурс незмінно організовує місцевий осередок «Зонта- клубу.» Взяти участь у конкурсі «Супермама» погодилися взяти 5 матусь-ужгородок: Маріанна Кобзар, Тетяна Магерко, Клаудіа Рябикіна, Іванна Козьма та Сніжана Гриндич.

Протягом заходу матусі-учасниці взяли участь у кількох конкурсах. У рамках конкурсу «Знайомство», всіх представили ведучі, а потім була «Формула щастя» від кожної з матусь.

Учасниці виходили на сцену зі своїми дітьми і кожна розповідала про щастя у власному розумінні: хтось читав вірші, який супроводжувало слайд-шоу, хтось продемонстрував справжній урок карате, хтось дивував танцем, а хтось вперше в житті виступив з гімнастичним номером. Однак, кожна з «Формул щастя» вразила глядачів по-особливому глибоко. Потім конкурсантки продемонстрували чудове дефіле в елегантних сукнях, а після відбувся «Парад супермам».

Між конкурсами глядачів розважали студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв, та Ужгородського державного музичного училища імені Дезидерія Задора, а також – вихованці дитячої вокально-інструментальної студії «Перший крок» та актори театру ляльок «Бавка». Варто зазначити, що до благодійного конкурсу долучилася й Ужгородська міська рада. Від імені мера міста Богдана Андріїва виступила керуюча справами Виконкому Олена Макара. Також на шоу завітала “Зонтіанка” з США, губернатор дистректу 27.

Кульмінацією шоу традиційно стало оголошення результатів конкурсу. У підсумку титули «Супермама-Артистичність» та «Супермама-Чарівність» здобула Квавдія Рябикіна, «Супермамою-Креативність» стала Мар’яна Кобзар, титул «Супермамомою-Вишуканість» стала Тетяна Магерко, а звання «Супер-супермами» отримали дві учасниці – Сніжана Гриндич та Іванна Кузьма, адже журі не змогло дійти згоди щодо визначення однієї переможиці. Наприкінці заходу очільниця Ужгородського «Зонта-клубу» Мирослава Скубенич прямо на сцені передала зібрані кошти на потреби МСРЦ «Дорога життя» та Ужгородського товариство захисту осіб з інвалідністю «Надія».

Вікторія Лисюк, “Час Закарпаття”