Тихий презентує книгу і у Мукачеві

16 Лютого 2019 07:01

19 лютого у Мукачівській міській центральній бібліотеці ім. О. Духновича відбудеться зустріч із заслуженим журналістом України, головним редактором оперативної аналітики Укрінформу Сергієм Тихим, під час якої автор презентуватиме книгу “Переможуть лише переможці”.

Довідково. У своїй книзі Сергій Тихий звертається до співвітчизників, до людей, котрі вболівають за майбутнє України. Автор зауважує, що перемога дається лише тим, хто її достойний і вірить в неї. Сергій Тихий також акцентує на тому, що українцям час змінюватись, необхідно позбавлятися заниженої самооцінки, треба переставати бути вічно ображеними та упослідженими, не можна вічно скаржитися на обставини і чиюсь злу волю. Звідси й назва книжки – «Перемагають лише переможці».

Працюючи над книгою Сергій Тихий спеціально поговорив з відомими українцями: кінорежисером, лауреатом Шевченківської премії Ігорем Кобриним, доктором політичних наук Володимиром Куликом та журналісткою Ольгою Мусафіровою. Інтерв’ю з ними опубліковані на сайті Укрінформу, а найскравіші цитати з них – в книзі «Перемагають лише переможці».

Розділи книги побудовані за принципом питання-відповідь. Запитання виникли із блогів автора на Фейсбуці. Вони – про наше сьогодення на тлі україно-російської війни ХХI століття , тому він називає їх з воєнним «відтінком» – блог-пост. По одному блог-посту поставлено, як епіграф до кожного розділу.
Чекаємо на вас!
Початок о 16.00 год.