Перемога бореться за перемогу: Ужгородка потребує непростої операції

15 Грудня 2018 20:56

Про це на своїй сторінці у мережі “Фейсбук” пише ужгородка Іветта Думнич, якій небайдужа проблема її подруги:

!!! ДОПОМОГТИ БЛИЖНЬОМУ — НАЙКРАЩИЙ СПОСІБ ВВІЙТИ В 2019!!!??

Давно вже нічого не публікувала, але сьогодні відчула, що маю змогу зробити бодай щось для однієї дуже доброї та чуйної людини — для тебе сонячна Вікторія Землякова. Не буду розписувати… Бо той хто готовий допомагати — допоможе без зайвих слів. Скажу лише, що знаю не з чуток, на жаль…Інколи наша допомога справді полягає не в захмарних сумах… І гривня до гривні — така необхідна допомога на сьогоднішні витрати, коли все стосується реабілітації та здоров’я. І дууже часто, коли приходять не найкращі новини, ми просто боїмось чи нам соромно просити допомоги через всесвітню мережу Інтернет. Вважаю, що сором не у проханні допомоги… Сором, що у вирі життєвих подій та метушні ми часто обираємо неправильні приорітети, пересуди замість того аби не полінитись та допомогти хто чим може. Коли допомога справді необхідна, ба скажу більше, коли на картку надходять кошти від зовсім невідомих людей та теплі слова, дзвінки — набагато легше рухатись вперед, вірити та боротись.
Діагноз Віки — хондромаляція надколінника з латиралізацією та пошкодження медіального ретинакулуму. До останнього сподівались на лікування без хірургічного втручання. Та біль посилюється і крайнє обстеження показало, що без операції не обійтись. Необхідна сума — 15 000 грн. без реабілітаційного періоду. Вікторію оперуватимуть у четвер. Та реабілітаційний період не однотижневий. Знаю, що часу до операції зовсім мало та все ж хочеться попросити вас про допомогу. Вона справді цього варта.
Люди, давайте спробуємо не пройти мимо — і творити добро напередодні св. Миколая та Нового Року. Господь дає можливість допомогти та відкрити своє серце — за нами лише крок – банкомат- та невипита зранку кава. Давайте допоможемо!!!! ???
Вікусь я щиро вірю, що все складеться якнайкраще і справдяться прогнози лікарів, які все ж бачать позитивну розв’язку для твого коліна. Спробуй використати цей нелегкий час для себе… Аби присвятити час собі, позитивному налаштуванню та своєму здоров’ю. Ми поруч.  І не потрібно соромитись просити допомоги

ВІРЮ в силу Інтернету та теплі серця навколо

Картка ощадбанку:

4790 7010 0767 3154
Землякова Вікторія Генадієвна

З Вікторією  можна зв’язатися тут