Все починається з серця: Благодійний обід для закарпатців з особливими потребами влаштували добродії (ФОТО)

12 Грудня 2018 08:04

Традиційно – з нагоди Міжнародного Дня людей з інвалідністю.

Нещодавно в одному з ресторанів Ужгорода вже за доброю традицією відбувся благодійний захід. Учасниками дійства були закарпатці з особливими потребами.

Кілька годин проведених у компанії друзів завжди стають для кожного з них справжнім святом. Протягом зустрічі кожен ділився думками та дякував товаришам за зустріч, допомогу та підтримку. Також слово мала організатори заходу – Президент благодійного клубу «Кактус-1» Марія Цуркам та керівник Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації “Вибір” Василина Марко. Жінки привітали присутніх з прийдешніми святами, побажавши гараздів, а ще – подякували благодійникам, без яких захід би змогли провести.

Окрім того, до учасників дійства звернувся Пастор Церкви Євангельських християн-баптистів Давид Орос. Він розповів, що все починається з серця, а серцем керує Господь. Тому не слід забувати, що на будь-якому святі, як і загалом у житті кожного з нас головним є Бог. Потім Пастор помолився, благословивши святковий обід. А наприкінці заходу кожен з присутніх отримав продуктові пакети від Закарпатського Обласного благодійного фонду «Дім Милосердя», а також – матеріальне заохочення від небайдужих добродіїв.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»