Закарпатців закликають відмовитися від кави заради добра

3 Грудня 2018 09:00

Порадувати вихованців психоневрологічних інтернатів солодощами вирішили небайдужі закарпатці. Ідея полягає в тому, щоб кожен охочий міг зробити пожертву вартістю кави (це, орієнтовно 15-30 грн), а на ці кошти активісти придбають смаколики.

Такий заклик на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук опублікував громадський монітор Національного превентивного механізму Олег Григор’єв. У своєму зверненні він наголошує, що дуже мало волонтерів, благодійників чи простих людей мають бажання допомагати людям з психічними розладами.

“Наразі предметами першої необхідності та одягом в інтернатах забезпечені, а от звичні для нас цукерки та фрукти для вихованців інтернатів — щось особливе. Люди, які живуть у закритих установах, практично повністю ізольовані від зовнішнього світу, тому будь-який, навіть зовсім невеличкий знак уваги, буде для них справжнім святом!”, — пояснює Олег Григор’єв.

Будь-яку суму грошей можна перевести протягом четверга-п’ятниці на картку 4731 2191 0453 6754 (Микола Скунць) Руху підтримки закарпатських військових. У призначенні платежу необхідно зазначити: «інтернат».

Поїздка у два психоневрологічні інтернати Закарпатської області планується найближчої суботи, 1 грудня.

Агентство комунікацій ПАЗЛ