Маленька закарпатка бореться за життя (ФОТО)

16 Листопада 2018 07:00

У родині Волошин, що живе в Береговському районі, – горе.

Багато хто, мабуть, вже чув за цю маленьку дівчинку–квіточку, яка в свої 13 років так мужньо бореться вже тривалий час за своє крихітне життя!

У київській лікарні Анастасії Волошин поставили невтішний діагноз – Саркома Юінга – ПНЕТ м’яких тканин. Там же проводили лікування. За словами лікарів, вони зробили все можливе.

Настюша наразі вдома і чахне прямо на очах, але вона не здається і бореться з усіх своїх сил і вірить в те, що небайдужі люди їй допоможуть повністю одужати!

З Божою допомогою та Вашими молитвами нашу дівчинку після довгих пошуків, погодилася прийняти на діагностику клініка за кордоном. Кращих новин родина і не могла б отримати. Це буде повна діагностика, яка триватиме декілька днів і після підтвердженя діагнозу та засідання лікарського консиліуму буде вирішено наше подальше «завтра», надіємося на Бога, що дитинку приймуть на лікування і продовжуватимуть лікувати вже в надійних руках по всім Європейським стандартам! У Настюші є всі шанси, щоб побороти цю страшну недугу, ця хвороба піддається лікуванню…Правильному лікуванню.

Тому родина просить не покидати їх дівчинку, яка вже пройшла так багато страждань, повірити в неї.

Подаруймо їй шанс – шанс на життя.

Наразі із-за браку коштів відкривається терміновий збір. Часу дуже мало. Для початку знадобиться орієнтовно 10 000 євро, але всі ми знаємо, що лікування за кордоном є дороговартісним. Тому поки не відомо і страшно задуматися навіть, скільки це може коштувати… «Але ми з Вами сила і ми це зробимо!!!», – упевнені батьки Насті.

«Хочемо безмежно подякувати всім-всім, хто бере і братиме активну участь у лікуванні Анастасії,нехай Бог Вас всіх винагородить за Ваші добрі серця».

Допомогти Ви можете приєднавши друзів до групи збору коштів у Фейсбуці, зробивши репост, розповівши другу.

Банківські реквізити: Карта Приват банку:4149499112942097.

Телефон мами Волошин Наталія:+380 (98) 748 09 52.

Карпатський об’єктив