УжНУ фестивалить (ФОТО)

15 Листопада 2018 08:00

Напередодні, 14 листопада, після занять ужнівці зібралися в «Ювентусі», аби насолодитися яскравими виступами талановитої молоді.

Першого дня команди різних факультетів і Природничо-гуманітарного коледжу УжНУ презентували власні відеовізитівки й танцювальні номери. Усі охочі могли продемонструвати свої творчі здібності, демонструючи потенціал рідного підрозділу. Єдина умова: тривалість виступу – до 5 хвилин. Максимальна кількість балів — 50.

Насичена конкурсна програма стартувала. Факультет туризму та міжнародних комунікацій поділився найяскравішими фотомитями із життя підрозділу зі слоганом «Туризм — це спосіб життя», за що отримав 35 балів. А полденс (танець на жердині. – Ред.) першокурсниці спеціальності «Туризм» Каміли Кіщак додав до скарбнички 47 балів.

На черзі — команда підрозділу УжНУ, уболівальники якого традиційно «розривають» зал під час «Студентської осені», – Природничо-гуманітарного коледжу. У відео коледжани показали студентів усіх спеціальностей і привідсунули завісу, про що мрії студентів під час пар. Візитівку, слоган до якої – «Сьогодні я – студент ПГК, а завтра — студент УжНУ», журі оцінило в 48 балів. Стільки ж заробила для ПГК четвертокурсниця Анастасія Хархаліс танцем «Студентська осінь».
Рекламні ролики, орієнтовані на абітурієнтів, принесли географічному факультетові 40 балів, а економічному — 41. До того ж чирлідерки-економістки заробили 41 бал, а другокорсники геофаку з мікс-танком «Black and white world» — 38.

Найжіночніший факультет УжНУ — філологічний — у відеовізитівці запевнив, що українська мова завжди в тренді, за що здобув 40 балів. А привабливий танець леді в чорному оцінили на 37.

Хіміки представили свій факультет пародією на «Край лукомор’я дуб зелений» О.Пушкіна (42). А за хореографічний номер у халатах «Драйв» першокурсниці цього підрозділу здобули 35 балів.

День очима студента-медика і кадри з Дня першокурсника запропонував медичний факультет (38 б.). Професійним ча-ча-ча порадувала першокурсниця медфаку Алла Дяків (49 балів).

Стоматологічний факультет показав у відео робочий процес (46 б.), а юридичний — підготовку до професійного дня (35 балів).

Представники факультету історії та міжнародних відносин продемонстрували, як працюють і відпочивають (42 б.), та виступили з танцювальним батлом між хлопцями й дівчатами «Хто зверху?» (45 б.). До номера наймолодші історики й міжнародники додали трохи гумору, підготувавши публіку до другого дня «Студентської осені».

Тож сьогодні, 15 листопада, від 16:00 всі охочі зможуть посміятися над жартами команд КВН різних підрозділів УжНУ, насолодитися вокалом і найголовніше — першими дізнатися, хто стане призерами «Студентської осені – 2018». За результатами першого дня конкурсу лідирують ПГК (96 балів), за ними медики й факультет історії та міжнародних відносин (по 87 балів).