Вперше на Закарпатті відбулась спартакіада лісівників

10 Вересня 2018 07:00

8 вересня на Рахівщині лісівники вийшли з лісу, щоб випробувати себе на міць, витривалість, запалити спортивний азарт і зміцнити дружбу.

У Великому Бичкові відбулась спартакіада працівників лісового господарства, присвячена до Дня працівника лісового господарства. В ній взяли участь 12 команд лісівників з Великобичківського лісомисливсгоспу. Цей захід організували й провели Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства та лісівники ДП «В.Бичківське ЛМГ».

Необхідно відзначити, що пропаганда здорового способу життя та заняття спортом є важливими напрямками лісових господарників, які тренуються щоденно, хтось бігає, хтось займається фізичними вправами, а хтось від самого рання робить обхід лісових масивів задля їх убезпечення від недобросовісних гостей. Спартакіада ще раз продемонструвала, що лісівники – це згуртована команда не тільки в роботі, але і в спорті та командному дусі.

– Я думаю ми серйозна команда, яка може відстоювати ліси і ліси Карпат. Такі заходи, як спартакіада – згуртовують людей, дисциплінують людей, є дух відчуття команди. Це дія, яка гуртує однодумців – лісівників, які люблять ліс, які готові працювати на благо лісу. Особливо у цей непростий час для лісівників та нашої держава. Наступного року ми плануємо проводити загальнообласні спартакіади щороку. Впевнений, що ми згодом вийдемо на всеукраїнський рівень і у нас є підтримка на всіх рівнях. Є підтримка керівництва Державного агентства лісових ресурсів і наш керівник розуміє, що такі заходи потрібні, – наголосив начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерій Мурга.

За словами учасників спартакіади, проведення таких заходів сприяє зміцненню корпоративного духу, здорової конкуренції та долучає до регулярних занять спортом. Проведення спортивних змагань стає елементом соціальної політики Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, яка створює умови для лісівників, спрямовані на популяризацію здорового способу життя.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ