Назвали імена загиблих на Рівненському полігоні

6 Липня 2018 10:00

Т

рагічний випадок стався сьогодні зранку

Сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою. Ми віримо, що ці жертви недаремна, що спільними зусиллями вдасться вибороти незалежність, а наша держава дочекається світлого майбутнього.
​На жаль 06.07.2018 близько 05:45 під час виконання учбово-бойових завдань на загальновійськовому полігоні в Рівненській області з життя пішло троє патріотів та захисників рідної землі:
​капітан Тихоновський Валерій Тимофійович, командир мінометної батареї військової частини А1778, 1978 р.н.
​солдат Власов Дмитро Олегович, старший навідник міномету 1 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778, 1996 р.н.
​солдат Пишкар Юрій Юрійович, майстер – номер обслуги 1 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778, 1975 р.н.
​Ми глибоко співчуваємо батькам та родинам загинувших та жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину скорботи. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать родинне горе та допоможуть перенести цю важку біль втрати близької людини. Світлий спомин про мужніх захисників України назавжди залишиться в наших серцях.

Закарпатський обласний військовий комісаріат