День міста ужгородці зустрінуть з Даном Баланом

26 Червня 2018 20:00

Вже кілька днів інтернетом шириться інформація, що хедлайнером святкування Дня міста Ужгорода, що пройде цього року трохи раніше, буде Дан Балан. Багато хто думав, що це фейк, адже ще ніколи гостем муніципальних свят не була зірка світового масштабу, проте інформація, яка з’явилась на офіційному сайті Артиста не залишає сумнівів – 12-го вересня Dan Balan зі своєю командує презентує мешканцям і гостям обласного центру своє живе шоу.

Тим, хто був на його концерті минулого лютого в Ужгороді, напевне запам’ятався весь той шалений драйв і феєрверк емоцій – тоді Дан залишив про себе дуже гарне враження, можливо саме цим викликаний вибір оргкомітету заходу. А можливо тим, що (як нам стало відомо з інсайдерських джерел), що умови його приїзду до нас більш ніж лояльні — якщо вірити спілкуванню з представниками шоу-бізу, Dan співатиме майже безкоштовно:

— Тобто, звісно, оплачують переїзд його колективу, отельєри теж пішли назустріч і поселяють музикантів безоплатно, а Дан сам приїздить на свой машині, бо він напередодні має зводити нову пісню на студії в Будапешті. А більше видатків ніяких і немає, по світловому і звуковому обладнанню влада міста спілкується зі своїми постійними підрядниками. Тому все так ідеально співпало і зрослося. Дан досяг вже такого рівня, у тому числі фінансового, що може собі це дозволити. До того ж, він мислить стратегічно, у нього є тут постійні партнери і він знає, що ще не раз зіграє концерт в ужгородському драмтеатрі, тому може зробити такий подарунок містянам.

Допоки ще достеменно невідомо, де саме відбуватиметься концерт до Дня Ужгорода (традиційно на Поштовій площі чи в якомусь іншому місці). Нагадаємо, у минулі роки до Дня міста в обласному центрі виступали Ірина Білик, Еріка, Степан Гіга та гурт Erised;  а в минулому році хедлайнером свят був гурт “Скай”.