Як відомі гумористи ужгородців розважали (ФОТО, ВІДЕО)

7 Червня 2018 22:00

Актори Студії «Квартал-95» зібрали аншлаг в обласному центрі краю.

 Відомі гумористи зі Студії «Квартал-95» завітали в Ужгород у рамках Всеукраїнського туру. Виступили улюбленці публіки з новою програмою «Квартал у Туреччині». Протягом двогодинного шоу актори грали улюблені мініатюри для ужгородських прихильників, активно імпровізували і спілкувалися з глядачами поза діалогами з виступів. Найбільш емоційно ужгородці зустріли художнього керівника «Кварталу» Володимира Зеленського, унікального гумориста Євгена Кошового неповторну леді Олену Кравець.

Протягом вечора гумористи веселили ужгородців мініатюрами про сім’ї та політику, про відпочинок та життя, а ще – співали жартівливо про серйозне.

Наприкінці вечора на сцену вийшли представники 128-ї гірсько-штурмової бригади, котрих, до слова, «кварталівці» радо запросили на ужгородське шоу, і жартома підписали контракт з Володимиром Зеленським на 5 років. Гуморист чемно поставив 2 підписи, висловивши сподівання, що у всі сумні події в нашій країні закінчаться швидше, ніж через 5 років. Військові подарували артистам національний стяг і щиро подякували відомим гумористам за подаровані емоції. Відео – тут і тут.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»