На Закарпаття їде Гройсман

7 Травня 2018 16:01

Про це інформують джерела Mukachevo.net в уряді та Закарпатській ОДА. Більше того, візит прем’єра на Закарпаття значиться у офіційних заходах керівництва області на п’ятницю, 11 травня.

За попередніми планом візиту, інформують джерела нашої редакції, Володимир Гройсман окрім Ужгорода має відвідати село Бобовище, що під Мукачевом, де на власні очі переконати у перспективах виноробства на Закарпатті, а також фактично запустити ремонт дороги до КПП “Тиса”, що в Чопі.

Наразі очікується прибуття в область працівників УДО.

Зауважимо, що візит прем’єр-міністра готувався останні кілька тижнів, та як стверджують джерела в Закарпатській ОДА, вже одного разу переносився, адже мав відбутися ще минулого тижня.

Пікантності візиту Гройсмана на Закарпатті додає той факт, що між ним та головою ОДА Геннадієм Москалем є певні непорозуміння. Дехто в оточенні як голови Закарпатської ОДА, так і прем’єра, описує як конфлікт.

До слова, також незабаром має відбутися візит на Закарпаття і Петра Порошенка, який має особисто відкрити у 20-х числах травня Бескидський тунель через Карпати.