“Рідна країна” на чолі з Томенком йде на вибори

18 Березня 2018 13:58

17 березня в столичному будинку Художника відбувся ІІ З`їзд політичної партії “Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна”, на якому було прийнято рішення брати участь у парламентських та президентських виборах у 2019 році.

450 учасників з`їзду ухвалили майбутню стратегію, а також затвердили концепцію “Український президент – 2019”, яка передбачає обов`язкове визначення місії, програми та команди до визначення особи кандидата в президенти.

“Ми прагнемо кардинально змінити підхід до виборів в Україні і визначити кандидата в президенти не таємно чи за підказками іноземних партнерів, а публічно й того, хто зможе показати результати за один 5-річний термін”, – повідомив лідер партії Микола Томенко.

Нагадаємо, що однією з основних тез концепції “Український президент – 2019”стала умова скорочення терміну перебування на посаді президента одним строком в 5 років, оскільки в такому випадку, як зазначив Микола Томенко, у президента не буде часу займатися тим, щоб втриматись на посаді ще на один термін і, як наслідок, змінить підхід до вибору команди та розробки стратегії.

“Рідна Країна. Громадський Рух Миколи Томенка”