Фіналіст шоу “Майстер-шеф” відповів на кілька цікавих запитань на Закарпаття (ВІДЕО)

18 Лютого 2018 06:38

Фіналіст кулінарного шоу «МастерШеф» Володимир Троцький став головою журі гастро-фесту «Ужгородська палачінта». Веселий, харизматичний, цілеспрямований Вова став улюбленцем глядачів проекту, а тепер і ужгородців. Про проект та учасників, про зірковість та людяність, про простоту та кулінарні вподобання – у нашому бліц-інтерв’ю.

Як і чим саме проект змінив Ваше життя?

Володимир ТРОЦЬКИЙ

фіналіст кулінарного шоу «Мастершеф»

МастерШеф дуже змінив моє життя по причині, що я зараз маю тур містами України, з майстеркласами. Мене можна побачити у різних містах України. Наприклад, Рівне чи Нетішин. От в Ужгороді мене ніхто не очікував бачити, але я тут. На Закарпатті я не вперше, я дуже люблю Західну Україну. Люблю її кухню, звичаї і людей. Тут класна атмосфера, дуже добрі і приємні люди. Єдине, що МастерШеф дав мені шанс. Я виграв, для людей і для себе. Не завжди головне перемога, головне, як ти скористаєшся шансом. У мене все класно. Я ні про що не шкодую. Я йшов з ціллю покинути рознос. Я його покинув. От і все.

Чи відчуваєте Ви себе зіркою після завершення шоу? Чи звикли до уваги людей?

Володимир ТРОЦЬКИЙ

фіналіст кулінарного шоу «Мастершеф»

Я ніколи не був зіркою, не є нею зараз, і ніколи не буду. Я проста людина, я учасник шоу. Слава – вона приходить, головне залишатися людиною. Виграти може кожен, не кожен може скористатися цією перемогою. Я у будь-якому випадку переможець. На будь-якій олімпіаді є три призові місця. Я  у трійці, уже переміг. Перемога – це гроші. Я вважаю, що нема переможців і переможених. Ми усі учасники. Все.

Сьомий сезон «Мастершефу» називають одним із найбільш дружніх за усю історію. Як відбувалися зйомки та хто був найсуворішим суддею?

Володимир ТРОЦЬКИЙ

фіналіст кулінарного шоу «Мастершеф»

Я спілкуюся з усіма учасниками, як спілкувався раніше на проекті. У мене немає ворогів. Йшов вчитися – і я навчився. Ектор був найсуворішим суддею. Але, ви ж розумієте, нас судили усі троє. Поблажок не було. Ти мав там пахати, як трактор. А відпочивали як? Ми спали. У нас було 5 знімальних днів на тиждень – одна програма. Було важко. Але легкого нема ні в якій роботі: ні в моїй, ні у вашій. Треба пахати, я ж кажу, я трактор. Постійно, аби чогось досягнути. Усі учасники ми постійно сиділи у Інтернеті, у книжках, в усій цій макулатурі і вчили, читали.

У соцмережі проводили опитування, кого із кулінарів закарпатці хотіли б бачити в Ужгороді. Ви перемогли з відривом. Чи знали про це?

Володимир ТРОЦЬКИЙ

фіналіст кулінарного шоу «Мастершеф»

Тому що мені треба. Мені треба усе: будь то пеньок чи продукти. Все було моє, мені несолодке, і солодке. Усе. Так, я більше десертник, але це не означає, що я суджу тільки солодке. Я суджу і рибу, і м’ясо. Якось же я до трійки дійшов. Не може людина дійти до трійки, яка готує добре тільки десерти.

Вас називали одним із найвеселіших учасників «МастерШефу». Чи допомогло Вам почуття гумору під час проекту?

Володимир ТРОЦЬКИЙ

фіналіст кулінарного шоу «Мастершеф»

Я не нахіхікав суперфінал. Я робив. Але я люблю поржать, ну що в цьому такого? Я не люблю унилих людей. У нас зараз і без нас так багато негативу, якщо ще і ми будемо сумувати, то біда буде. Це зараз просто камер багато, а то б я вам сказав. А то ж не запікають.

Який Ваш особистий девіз та секрет успіху?

Володимир ТРОЦЬКИЙ

фіналіст кулінарного шоу «Мастершеф»

Простота – не гріх. Потрібно завжди залишатися собою. Я єдиний учасник, який не грав на камеру. Камера закінчиться, а людьми треба залишатися. Хочу пройтися вулицями Києва і не мати запльовану спину. Бо я людина. Якою людиною прийшов – такою і піду. Не треба грати на камеру. Можна обманути себе, але не людей. У цьому випадку камеру не надуриш.

Щоб Ви сказали тим, хто хоче щось змінити в житті, але боїться? Ваші побажання закарпатцям.

Володимир ТРОЦЬКИЙ

фіналіст кулінарного шоу «Мастершеф»

Не можна нічого боятися. Страх знищує нас ізсередини. Ти не маєш нічого боятися. Навіть якщо на роботі. Максимум, що тобі зроблять – це звільнять. Усе, більше нічого, тебе ніхто не уб’є. Будь людиною. Є ціль – крокуй до неї. Тільки не як божа коровка ото із багатьма очима, а як кінь – тільки уперед, до поставленої мети. Ніколи не можна здаватися. Побажати я можу тільки здоров’я. Буде здоров’я – буде усе. Це те, що неможливо купити ніяк. Тільки здоров’я усім. Відео-тут