“Трикутник” презентували і в Мукачеві

10 Лютого 2018 06:48

У Мукачівській міській центральній бібліотеці ім. О. Духновича найпотаємнішими гранями свого духовного світу з мукачівською публікою ділилися талановиті виноградівські поетеси – Світлана Кедик, Здена Тесличко та Валентина Костьо, які завітали до Мукачева в рамках презентаційного туру збірки “Трикутник”.

Книга – своєрідна трилогія творчої ініціативи трьох незалежних жінок – кардинально різних у стилі письма, але об’єднаних поетичним шармом: Валентина Костьо – керуюча виставкою залою “Імпасто” у м. Виноградів, художниця, авторка книг для дітей “Намистинки” та “Відчуття щастя”, Здена Тесличко – професійний музикант, викладач музичної школи, автор збірок “Зазеркалье слов” та “Без гравітації” і Світлана Кедик – бібліотекар Виноградівської районної бібліотеки, авторка збірки “Світ добра”. Над обкладинкою збірки працювала донька однієї з авторок – Вікторія Кедик, яка чудово відтворила творчий задум поеток: чорне тло – як те, з чого все бере свій початок та вогняний трикутник – як енергія, властива кожній з них.
Цікава розмова поетес з присутніми була перемежована читанням поезії. По закінченні зустрічі кожен мав чудову нагоду поспілкуватися та взяти автограф на згадку.