Ужгородці з особливими потребами розпочали свята разом (ФОТО)

20 Грудня 2017 08:52

Вже за доброю традицією члени товариства «Оптиміст» зібралися на святковий обід завдяки благодійникам.

Напередодні свят щороку люди з інвалідністю мають змогу поспілкуватися між собою, поділившись одне з одним здобутками року, що минає і планами на прийдешній. Цьогоріч разом з «оптимістами» на святі були і члени благодійного клубу «Кактус-1», тож зустрілося ще більше друзів за одним столом.

Теплі святкові посиденьки розпочалися з молитви просвітера церкви Євангельських християн-баптистів Давида Ороса. Пастор розповів присутнім про важливість Господа в серцях, і озвучив молитву перед трапезою, а ще, він подарував присутнім аудіо Біблію, що записана на сучасних носіях інформації. Такий презент – чудовий шанс розвиватися духовно щомиті.

Потім слово взяла голова правління «Оптимісту» Василина Марко, яка зазначила, що подібні зустрічі – вже добра передсвяткова традиція, і змога для кожного гарно провести час.

Окрім того, Василина Михайлівна привітала з Днем народження одного з активістів Центру «Вибір», та зазначила, що такою прогресивною молоддю слід пишатись і усіляко підтримувати всі починання. Пізніше виступив волонтер «Вибору» пан Роланд, який приїхав до нас з США, і вже півроку допомагає ужгородцям з особливими потребами. Чоловік також зазначив, що охоче допоможе всім, хто має бажання опанувати англійську мову.

З добіркою теплих слів до присутніх звернулася і президент благодійного клубу «Кактус-1» Марія Цуркан.

Наприкінці свята пролунала душевна пісня «До Тебе, Ісусе», яку виконала одна з присутніх на заході пані Корнелія, вона ще раз наголосила на важливості віри в Господа у серцях кожного з нас. У підсумку всі отримали святкові подарунки і повернулися додому з теплом у серцях.

Вікторія Лисюк, “Час Закарпаття”