Вікторія Андрусів презентувала інтригуючу книгу в Ужгороді (ФОТО)

18 Листопада 2017 07:32

 

16 листопада закарпатська поетеса Вікторія Андрусів презентувала свою нову повість з інтригуючою назвою «13 жінок Івони».

У центрі сюжету чоловік Івона, який протягом історії зустрічає на життєвому шляху 13 абсолютно різних жінок, кожна з яких має свій світогляд, характер і вплив на долю головного героя. Авторка повісті розповіла, що основна думка повісті – те, що кожна людина має відповідати за власні вчинки в житті. Протягом творчого вечора друзі та колеги Вікторії Андрусів вітали письменницю з виходом нової книги і ділилися думками про її творчість. Варто зазначити, що письменниця, наразі живе та працює у США (Штат Каліфорнія), тому презентація книги на рідній землі, і повернення додому, стали для неї особливими подіями.

Серед доповідачів були: Голова Закарпатського осередку спілки письменників України Василь Густі та молода поетеса, колега авторки Марічка Черничко-Сабо і завідувачка відділом обслуговування обласної бібліотеки Євгенія Напуда.

Ведучим вечора український письменник, публіцист та директор видавництва «Український пріоритет» Володимир Шовкшошитний, він і закликав всіх охочих сказати кілька теплих слів про пані Вікторію, її творчість, і про нову книгу, зокрема.

Під час діалогу з шанувальниками Вікторія Андрусів зазначила, що наразі вже маже завершена робота над новою книгою «Гомопарк». Авторка каже, що це той самий зоопарк, але для людей, і головна мета наступного доробку – зберегти гуманність серед людей. Завершилася презентація теплим спілкуванням письменниці із шанувальниками, також всі охоче робили фото з Вікторією Андрусів і просили автографи на придбаних книгах авторки.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»

Фото надані працівниками Закарпатської обласної бібліотеки Ф. Потушняка