Закарпатка відзначила 102 День народження (ФОТО)

31 Липня 2017 08:32

Привітати іменинницю завітала перший заступник начальника Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Надія Діус. Квіти, теплі вітання і побажання міцного здоров’я, наснаги, благополуччя в родині, слова вдячності за прожиті роки і життєвий досвід розчулили іменинницю, котра є однією із найстаріших закарпаток.

Пані Анастасія прожила нелегке життя, зазнала жахи війни і різні влади різних країн. Під час Другої світової втратила ледь не всю родину. Дивом вижила вона та її єдина донька. Дочекалася 2 внуків та 2 правнуків. І в такому поважному віці зуміла зберігти інтерес до життя, випромінює мудрість і спокій, радіє життю. У свої 102 роки любить вишивати і навіть цитує вірші.

Сьогодні в Закарпатті живуть 17 довгожителів, котрим виповнилося 100 і більше років. Найстарішими закарпатками, що мають по 104 роки, є Ілона Бокоч із Білої Церкви, що на Тячівщині, Уляна Карак із Геєвців на Ужгородщині та Марія Купина із Горінчева, що на Хустщині.

Вже стало доброю традицією в системі Пенсійного фонду області вітати і вшановувати пенсіонерів такого поважного віку. Адже ці люди є носіями наших традицій та очевидцями багатьох історичних подій.

«Карпатський об’єктив»