«Карпатська Україна» стартувала в Ужгороді

27 Травня 2017 08:07

В Ужгороді розпочався Всеукраїнський фестиваль «Карпатська Україна». Протягом двох днів гості зможуть відвідати виставки, концерти, взяти участь в диспутах та переглянути патріотичні фільми у нічному кінозалі, повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

«Всеукраїнський фестиваль проходить на честь героїв, які боролися за незалежність і територіальну цілісність країни. Організатори прагнуть розповісти більше молодому поколінню про національні традиції та духовність», – зазначили в управлінні.

Для гостей фесту підготували насичену програму. Буде виставка традиційних ремесел та світлин воїнів АТО, презентація національно-патріотичної літератури. Відбудеться марш Героїв центральними вулицями Ужгорода, молебень біля пам’ятника Августину Волошину. Для меломанів – концерт кобзарів і лірників, фольк-рок-гуртів. У нічному кінозалі покажуть патріотичні художні та документальні фільми.

Фест проходить 26-27 травня в Ужгороді Закарпатської області. Більше інформації тут.

Організатори фесту – Міністерство молоді та спорту України та Управління молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації.