У Мукачеві молодь вчилася за програмою Ради Європи (ФОТО)

10 Травня 2017 09:12

Учасники школи Лідерства, створеної за підтримки міського голови Мукачева Андрія Балоги, взяли участь у тренінгу з прав людини, який відбувся цими вихідними в Мукачеві. Тренінг був проведений з застосуванням ігрових вправ та інтерактивних методик за навчальною програмою освіти в галузі прав людини Ради Європи.

Учасники дізнались про права людини, документи та механізми, що гарантують захист прав людини, навчились виявляти мову ворожнечі онлайн, дізнались, як допомогти жертві кібернасильства, а також долучились до молодіжної кампанії Ради Європи за права людини в інтернеті “No Hate Speech Movement”. Крім того, присутні зустрілись з цікавими гостями, дізнались про програму наставництва для дітей героїв АТО “Старший брат – Big brother” від Львівської освітньої фундації.

Це перший з п’яти освітніх тренінгів, які пройдуть учасники в рамках навчального етапу. Серед яких також молодіжна політика, командотворення, проектний менеджмент та ораторське мистецтво.

Нагадаємо, школа Лідерства – це двомісячна навчальна програма для шкільної молоді Мукачева, головною метою якої є створення команди молодіжних лідерів, через неформальну освіту, розвиток лідерських навичок та спільну діяльність.

В програмі школи: навчальні семінари, тренінги на тему прав людини, ефективної роботи в команді, проектного менеджменту, навиків спілкування, ораторського мистецтва, мотивуючі зустрічі з цікавими людьми та експерименти у різних сферах.

Мукачівська міськрада