«Шкіряний м’яч» дістався закарпатським спортсменам

7 Травня 2017 10:55

Днями в Ужгороді проводився фінал турніру «Шкіряний м’яч» сезону 2016-2017 років. Змагання проводилися у чотирьох вікових групах. Успішно у даних змаганнях виступили вихованці Рокосівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчитель Роман Бора).
У віковій групі 2006 р.н. брали участь у фінальних змаганнях 4 школи.

Це Перечинська гімназія, Новодавидківська ЗОШ І-ІІІ ст. Мукачівського району, Рокосівська ЗОШ І-ІІІ ст. Хустського району та Тячівська ЗОШ І-ІІІ ст.. №1. Юні рокосівчани першу гру виграли у новодавидківців із рахунком 3:0. У фіналі зустрілися з вихованцями Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Основний час закінчився з рахунком 2:2. Для виявлення переможця були призначені додаткові пенальті. Тячівці були більш влучними. Забили два голи і пропустили лише один і здобули таким чином золоті медалі, а рокосівчани – срібні. Рокосівчани, крім медалей та грамот, отримали три футбольні м’ячі. Вітаємо юних рокосівчан та їх наставника з успішним виступом.
Команда Хустської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 (вчитель Михайло Тесличко) виступала у фіналі вікової групи серед юнаків 2003 р.н. Вони виступили менш успішно, посівши четверте місце у турнірі
Василь Деяк
На фото
Срібні призери – юні футболісти Рокосівської ЗОШ І-ІІІ ст. із вчителем Романом Борою.

Новини Хустського району