Примхи моди: Що одягати закарпаткам цього сезону (ФОТО)

26 Квітня 2017 08:00

Нарешті зима почала відступати, на небі з’явилось сонечко і всі жінки почали задумовуватись як виглядати модна та стильно цієї весни та літа.Модні тенденції цього року в більшості продовжують тематику милого, проте мають деякі доповнення. Отже, наймоднішими кольорами весни та літа 2017 року будуть жовтий, малиновий, колір трави, насичений винний колір, синій, голубий та класичний білий. Що стосується моделей та крою, то тут в моді жіночні силуєти, акценти на талії та плечах, квіти, банти, мереживо та вишивка.

Мереживо
Гіпюрові моделі й одяг з мереживом перероджуються і знаходять нові мотиви в кожному сезоні. Цього року вони стануть актуальними як у повсякденних образах, так і у вбраннях для урочистих подій.

Прозорі тканини
Органза, дрібна сітка та інші види майже прозорих тканин вигідно підкреслять тендітність жінки.

Квіткові мотиви
Флористичні мотиви – безперечна класика весняно-літніх сезонів. У 2017 році будуть популярні великі абстрактні мотиви з квітами, а також дрібні візерунки в народному стилі.

Вишивка
Якщо говорити про декор жіночого одягу, то серед безлічі модних трендів 2017 можна виділити вишивку ручної роботи. Сукні, спідниці і навіть верхній одяг в колекціях світових дизайнерів прикрашені вишивкою з природними орнаментами, квітами та золотими узорами. Якщо ви вмієте вишивати, то використовуйте цей прийом і обновіть свої старі джинси. Вишивка на джинсах актуальна в 2017-му також, нашивки ж на штанах та сорочках залишились у минулому.

Оголені плечі
Сукні з фігурними вирізами й оголеними плечима притягують погляд до декольте та шиї. Такий фасон буде трендом сезону весна-літо 2017 у жіночій моді.

Акценти на рукавах
2017 дизайнери радять обирати сукні та сорочки з акцентами на рукавах. Різноманітні декоративні вставки незвичайної форми – основна модна тенденція.

Рукава-ліхтарики, декоративні вставки та рюші, незвичайні форми – все це надає особливої ​​динаміки образу і в своєму роді «окриляє» жінку.

Рюші і волани

Цієї весни у тренді одяг з різноманітними воланами та рюшами. Сукні, блузи та інше вбрання з такими елементами підкреслюватимуть жіночність та витонченість.

Смужка, геометричні та етнічні принти
Смужки різних кольорів та форм стануть одним із популярних поєднань, яке можна буде зустріти на сукнях, костюмах і спідницях цієї весни і літа.

Хустки
Одним з найбільш затребуваних аксесуарів в сезоні весна-літо 2017 буде хустку. Носити його потрібно на голові у вигляді великого банта або тюрбана.

Сорочки
Класична сорочка стала джерелом натхнення для модних образів для весняного сезону. Сукні-сорочки, подовжені блузи, а також одяг з комірцями, манжетами і ґудзиками будуть у тренді.

Що стосується модних штанів та брюк, то тут є декілька основних тенденцій:

яскравий і помітний кльош. Не бійтеся вибирати штани, в яких ширина подолу виділяється тканиною контрастного кольору або має іншу фактуру, ніж вся інша штанина.

Ділові брюки зі стрілками, які не тільки надають образу строгості, але і вигідно підкреслюють спокусливість жіночої ніжки.

укорочені брюки. Вони можуть бути зі стрілками, з манжетами або злегка розширені. Поєднувати їх краще з блузами, приталеними жилетами або жакетами. Якщо говорити про взуття, то в даному випадку доречні черевики на низькому ходу, ботильйони або туфлі на високих підборах.

Денім. Дизайнери радять нам звернути увагу на моделі з хижим принтом або однотонні варіанти насиченого і помітного кольору.

Для вечірніх виходів, світських заходів кутюр’є пропонують нам модні луки весна-літо 2017 в стилі Baby-doll. Максимально приталені і жіночні сукні, зшиті з блискучих глянцевих тканин, стануть справжнім хітом сезону. При виборі довжини виробу варто керуватися виключно власними уподобаннями та встановленим дрес-кодом заходу, на який ви збираєтеся. Вибравши для себе ошатний туалет з кристалами, що імітують русалчин лусочки, ви будете виглядати не тільки чудово, але і неймовірно стильно.

Голос Карпат