Що шукав притула в Ужгороді? (ФОТО)

6 Квітня 2017 08:02

Колектив першого україномовного гумор-шоу “Вар’яти” сьогодні, 5 квітня, знову навідав Ужгород. Як і прийнято це робити на Закарпатті в квітні, Сергій Притула захотів сфотографуватися з сакурами, однак рясно квітучих не знайшов.

Команда “Вар’ятів” на чолі з Сергієм Притулою приїхала до Ужгорода сьогодні зранку, і кілька годин гуляли містом. Сергій дуже хотів сфотографуватися на тлі сакури. В нього вийшло, але на фоні тієї, яка ще не розцвіла.

Гуморист жартівливо дорікнув закарпатцям стосовно цього. “Ну і? Як і обіцяв, приїхав з вар’ятами в Ужгород. Маємо нині 2 концерти. Все добре, окрім… ДЕ?! МІЙ?! ЦВІТ?! САКУРИ?!!!!! Закарпатці, так ся не робить!” – прокоментував шоумен у своєму Facebook.

Світлину з Сергієм Притулою опублікував у Фейсбуку журналіст Віталій Глагола: “Кожен має мати фото на фоні сакури в Ужгороді, і пофіг, що ще не розцвіла;)”

Сподіваємося, улюблені для багатьох жартівники ще не раз потішать краян цікавими програмами та якісним гумором, а також, звісно, зафіксують квітуче Закарпаття на знімках, пише Закарпатський кореспондент