Новий кліп закарпатського гурту “Чаламада” переглянуло понад 20 тисяч людей (Відео)

8 Березня 2017 13:07

У своїй новій роботі «Се мій варош», учасники закарпатського гурту «Чаламада» заспівали про любов до рідного міста та закликали усіх слухачів не тільки любити своє рідне місто чи село, а й усю країну в цілому. Звісно ж, у кліпі на композицію з такою тематикою музиканти просто не могли не показати своє рідне місто, тому не дивно, що зйомки нового відео проходили саме у місті Виноградів, розташованому поблизу кордону України з Угорщиною та Румунією. Для тих, хто не знає, зазначимо, що слово «варош» на місцевому діалекті означає «місто».

Цікаво, що потрапити до згаданого ролика мали можливість також мешканці інших населених пунктів, для чого достатньо було відзняти коротенький відеосюжет та наспівати у ньому приспів композиції «Се мій варош». Відтак, серед розмаїття облич, глядач зможе впізнати у кадрі учасників інших закарпатських команд – Rock-H та «Триставісім». Монтажем відеоматеріалу займався режисер кліпу Андрій Олаг.

«Се мій варош» – це пісня людини, яка любить місто, в якому вона живе. І не важливо чи це маленьке село, чи великий мегаполіс. Пісня про те, де нам добре, про знайомих, про людей, яких ми зустрічаємо кожен день, ідучи на роботу, про друзів, про продавців, у яких щодня купуємо хліб, про сусідів, про спогади, які навіює нам рідне місто.

Що композиція «Се мій варош» увійде до дебютного студійного альбому «Чаламади», реліз якого заплановано вже наприкінці весни. Кліп можна подивитися тут